Partners waar wij mee samenwerken

_________________

Hayward zwembadmateriaal filters pompen toebehoren

Nu we steeds energiebewuster gaan leven, dragen wij energiezuinige producten hoog in het vaandel.

De premium warmtepompen van Blue+ zijn enorm stil, energiezuinig en kwalitatief gebouwd.

Mag het water wat warmer zijn?

T&A aquatop rolluiken zijn onze go-to partner voor een duurzaam en esthetische oplossing voor zwembadafdekkingen. Ruime keuze in type en kleur bied de kans een zwembad volledig te personaliseren.

Carropools produceert met vertrouwd Belgisch vakmanschap unieke prefab maatwerk zwembaden. De ideale combinatie van flexibiliteit, oog voor design en de toepassing van de juiste materialen en techniek resulteert altijd in een uniek zwembad / zwemvijver van hoge kwaliteit.

RivieraPool RivieraPools Riviera Pool Pools Zwembaden Monoblok.

Voor wie een polyester kuip zou willen installeren is er geen betere keuze dan een Riviera monoblok. Dit hoogwaardig product van duitse kwaliteit is snel geplaatst, goed geïsoleerd en verkrijgbaar in talloze maten, vormen en kleuren.

Hayward zwembadmateriaal filters pompen toebehoren

Hayward leverd prijs kwaliteit topproducten voor zwembadinstallaties. Hun patroon-filters, filterpompen en zoutelectrolyse-systemen maken uw zwembad onderhoudsvriendelijk en energiezuinig.

Al sinds 1983 heeft Maytronics ervaring met het produceren van kuisrobots voor privézwembaden. Met een groot gamma aan types, systemen en prestaties bieden zij voor iedereen een correcte oplossing.

De Badu reeks van Speck is een hoogwaardig energiezuinig premium pompenmerk. Een meerprijs aan de kassa maar wel een lange zorgeloze levensduur gegarandeerd.

RivieraPool RivieraPools Riviera Pool Pools Zwembaden Monoblok.

Waterco produceert premium filtersystemen van alle types. Wij werken voornamelijk met hun hoogwaardige Lacron filters en de gepatenteerde multicycloon centrifugaal-filter systemen.

Na jaren experimenteren met vezelcement, perfectioneerde Cederal zijn kunstplanken voor buitenterrassen.

Een hoogwaardig product dat slijtvast en onderhoudsvriendelijk is, zonder een natuurlijke look of het heerlijke zachte loopgevoel van echt hout te verliezen.

Renolit is marktleider op gebied van zwembadfolie. Deze liners bieden een hoge kleurvastheid bij blootstelling aan UV-licht en het chloorgehalte van het water. Had u liever wat meer karakter aan uw bad gegeven, dan is de "Alkor touch" serie zeker het bekijken waard.

Ezarri levert spaanse mozaïek in alle denkbare kleuren, stijlen en afwerkingen. Wilt u een volledig gepersonaliseerd bad? In dit gamma vind u ongetwijfeld uw smaak terug.

Een prachtig zwembad verdient een prachtig terras.
Een prachtig terras verdient een mooie inrichting.
STAY levert buitenmeubels en tuinsets, die voorbereid zijn op het buitenleven naast een zwembad.
Ga op vakantie in eigen tuin met het ultieme comfort van het STAY-gamma.